Modalitatea sigura si naturala de slabit

Modalitatea sigura si naturala de slabit Mareste imaginea.

Idealul de frumusete n-a fost dintotdeauna cel pe care il stim noi astazi. In veacurile trecute, o femeie slaba sau cu silueta, cum spunem azi, era considerata bolnava si aproape urata, pentru ca domnii preferau femeile cu forme generoase, cu pielea alba si zdravene. Astazi sunt putine persoane, femei in general, care sa nu-si fi modificat silueta de dragul modei.

Un ajutor in a ajunge sa obtineti o silueta care sa va multumeasca, va recomandam SLEMOL, un produs natural, din plante cu reale efecte in reglarea metabolismului .

SLEMOL este un supliment alimentar marca AYURMED, 100% natural, produs de STAR INTERNATIONAL MED, care contribuie la mentinerea greutatii corporale si obtinerea unei siluete armonioase care asigura un echilibru fizic si psiho-emotional optim.

Complexul de fitonutrienti din plante ajuta la reglarea apetitului sub aspectul suprimarii poftei de mancare excesive, mentinerea unei digestii normale si a unui tranzit intestinal care asigura eliminarea naturala a toxinelor de la nivelul colonului. Sustine functionarea sistemului endocrin care mentine un echilibru metabolic natural si o greutate corporala optima, fiind asfel asigurata sanatatea si vitalitatea intregului organism.

Fitonutrientii contribuie la mentinerea normala a transformarii glucidelor in lipide si depunerea lor in organism si cresterea nivelului energetic prin intensificarea arderilor carbohidratilor si lipidelor. Complexul de substante din produs sustin procesele de detoxifiere la nivelul ficatului prin sustinerea sistemului enzimatic intern si mentinerea fluxului biliar.

Slemol impiedica aparitia stresului oxidativ si a proceselor degenerative prin aportul extern de antioxidanti si mentinerea nivelului enzimelor antioxidante endogene.

Plantele din compozitia remediului ayurvedic Slemol au urmatoarele proprietati:

Garcinia cambogia – acidul hidroxicitric din fruct sustine reducerea pofei de mancare, impiedica transformarea glucidelor in lipide si depunerea lor. Mentine nivelul normal al colesterolului si glucozei sanguine.

Commiphora mukul - regleaza nivelul hormonilor tiroidieni sustinand metabolismul lipidic (stimuleaza metabolizarea grasimilor) si cresterea utilizarii energiei. Impiedica transformarea carbohidratilor in trigliceride .

Tinospora cordifolia - are proprietati hepatoprotectoare, revin la normal enzimele hepatice si concentratia de bilirubina serica. Creste capacitatea de autoaparare a organismului la infectii. Regenereaza celulele β-pancreatice sustinand reglarea glicemiei serice.

Piper longum - favorizeaza cresterea tranzitului intestinal si contribuie la absorbtia substantelor nutritive la nivelul tubului digestiv. Tonic general, ajuta la protejarea organismului impotriva stresului oxidativ si la adaptarea acestuia la conditiile stresante ale mediului .

Glycyrrhiza glabra - principiile active au efect usor laxativ si sustin refacerea mucoasei gastro-intestinale. Fitonutrientii (glabridin) suprima procesul de formare a grasimilor si sutin enzimele implicate in metabolizarea grasimilor la nivelul ficatului.

Zingiber officinalis - este stimulent al secretiilor enzimelor digestive la nivelul stomacului si intestinului. Normalizeaza secretia si fluxul biliar care ajuta la digestia alimentelor greu digerabile, alimente bogate in proteine si grasimi, eliminand senzatia de greata. Sustine tranzitului intestinal si ajuta la atenuarea senzatiei de balonare prin eliminarea gazelor.

Terminalia chebula – sustine metabolismul lipidic, procesele de detoxifiere la nivelul ficatului si functionarea normala a tranzitului intestinal. Fitonutrientii asigura normalizarea aciditatii si integritatea mucoasei gastrice.

Terminalia belerica – mentine functionarea normala a tranzitului intestinal si procesele de detoxifiere la nivelul ficatului prin mentinerea nivelului enzimelor antioxidante. Componentele bioactive asigura integritatea mucoasei gastrice si normalizarea aciditatii.

Emblica officinalis - fructele au un continut foarte ridicat de vitamina C, minerale (calciu, fosfor, fier), aminoacizi (prolina, alanina, lizina, acid aspartic), flavonoide (quercetin, kemferol), taninuri (acid galic, acid elagic, galotaninuri, emblicanin A si B) care au proprietati antioxidante puternice protejand organismul de stresul oxidativ si de procesele degenerative. Stimuleaza sistemul enzimatic antioxidant endogen. Sustine digestia, tranzitul intestinal normal si procesul de detoxifiere.

Slemol contribuie la:

- mentinerea unui apetit normal;
- sustinerea unui metabolism normal;
- reglarea digestiei si tranzitului intestinal;
- eliminarea naturala a apei si a toxinelor din organism;
- imbunatatirea tonusului si sanatatea organismului.

.

27 Mai 2015

Vizualizari: 1694

Voteaza:

Modalitatea sigura si naturala de slabit 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

slabire naturala slemol

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE