Binecuvantarile Maicii Domnului

Binecuvantarile Maicii Domnului Mareste imaginea.

Bine esti cuvantat cort preasfintit paza celor ce-ti canta Preacurata.

Soborul ingeresc s-a spaimantat vazandu-te intre cei morti socotita fiind si lui Dumnezeu sufletul tau dandu-l Curata si a treia zi la ceruri ridicandu-te cu trupul tu Stapana Mireasa a lui Dumnezeu

Bine esti cuvantat cort preasfintit fala celor ce-ti canta Preacurata.

Pentru ce la groapa fiicei lui Dumnezeu stati tainic lacrimand fulgerand dintru inaltime mintile cele netrupesti catre Apostoli ziceau: Iata vedeti semnele mormantului caci Curata din mormant s-a mutat acum.

Bine esti cuvantat toiag odraslit slava celor ce-ti canta Preacurata.

Piatra mormantului tau Doamna ridicandu-se a alungat greaua mahnire a credinciosului celui ce dupa trei zile a ajuns din iconomie. Drept aceea te-a si slavit si mutarea ta a tuturor a adeverit.

Bine esti cuvantat munte umbrit slava celor ce-ti canta Preacurata.

Miruri izvorand mormantul tau Preasfanta Fecioara s-a facut izvor tamaduitor ca te-ai aratat, Cinstita, chivot cu miruri tuturor credinciosilor izvorand si revarsand nedesertat darurile de mir purtatoaare.

Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh

Inchinamu-ne cu credinta Preasfintei Treimi strigand cu ingerii fire mai presus stapanitoare apara pazeste de ispite pe cei binecredinciosi care striga: Sfant, Sfant, Sfant esti Doamne.

Si acum si pururea si in vecii vecilor.Amin.

Izvor de viata purtator cunoscandu-te Fecioara toti iti strigam cu dorire si ca pe Maica vietii te rugam sa ne inviezi pe noi cei o morati prin pacate si sa ne invrednicesti bucuriei vesnice de Dumnezeu daruita.

Aliluia, Aliluia, Aliluia, Slava Tie Dumnezeule. (de trei ori)

Pe aceeaşi temă

04 August 2014

Vizualizari: 8664

Voteaza:

Binecuvantarile Maicii Domnului 5.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE