Ecumenism practic in cadrul campaniei de strangere de fonduri Daruind vei dobandi

 

Ecumenism practic in cadrul campaniei de strangere de fonduri "Daruind vei dobandi"

 

Organizatorii Campaniei de strangere de fonduri "Daruind vei dobandi" au prezentat in aceste zile rezultatele ultimei actiuni care s-a derulat in perioada 15 noiembrie 2007 - 15 ianuarie 2008. Numai in municipiul Alba Iulia s-au strans 10.153 lei din cele 16 urne amplasate in societatile comerciale: Kaufkand, Dacia, Ulpia Traian, Unirea, Ambient, Rebok si Adrian.


Campania "Daruind vei dobandi" se afla in cele de-al 7 an de existenta si este organizata de catre trei organizatii religioase apartinand Bisericilor ortodoxe, romano-catolice si evanghelice: Asociatia Filantropia Ortodoxa Alba Iulia, Organizatia Caritas Alba Iulia si Societatea de Ajutorare Diakonia Alba Iulia.


Din fondurile stranse au fost ajutate peste 200 de familii sarace cu multi copii din Alba Iulia, care au primit pachete constand in bunuri alimentare de larg consum si dulciuri.

Pachetele au fost distribuite cu ajutorul angajatilor si al voluntarilor celor trei asociatii crestine partenere in campanie.


Aceasta actiune de intrajutorare a familiilor sarace a fost posibila si datorita colaborarii organizatorilor cu Serviciul Public de Asistenta Sociala al Primariei Municipiului Alba Iulia si cu sprijinul partenerilor media locali: Ziarul Unirea si Radio Reintregirea.

Campania "Daruind vei dobandi" s-a desfasurat si in alte 15 localitati din judetele Alba si Mures si anume in localitatile: Blaj, Sebes, Ocna Mures, Baia de Aries, Aiud, Abrud, Zlatna, Campeni, Cugir, Sighisoara, Targu Mures, Tarnaveni, Iernut, Ludus si Reghin.

Cele trei organizatii crestine multumesc tuturor persoanelor care au donat bani in cadrul acestei campanii, precum si tuturor sponsorilor, firmelor si societatilor comerciale care au sprijinit aceasta actiune. Este inca o dovada practica a ecumenismului local si al daruirii reciproce pentru ajutorarea celor aflati in nevoi.

.

22 Ianuarie 2008

Vizualizari: 503

Voteaza:

Ecumenism practic in cadrul campaniei de strangere de fonduri Daruind vei dobandi 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE