Misiunile preotilor profesori din Postul Craciunului 2008


Misiunile preotilor profesori din Postul Craciunului 2008

 

In perioada Postului Craciunului preotii profesori de la Facultatea de Teologie Ortodoxa si de la Seminarul Teologic Ortodox din Alba Iulia vor participa impreuna cu studentii si cu elevii teologi la diverse misiuni in parohiile din Eparhia Alba Iuliei. Scopul acestor misiuni este acela de a intari comunitatile mici si de a impulsiona cantarea, slujirea si predica in aceste parohii.


Primele doua grupuri de misiune au participat duminica 23 noiembrie 2008 in parohiile Sugag si Sasciori din protopopiatul Sebes. Participand Parintele Ilarie Moldovan, duhovnicul Facultatii de Teologie Ortodoxa din Alba Iulia si inspector la Centrul Eparhial, care a fost la Sugag si parintele profesor Ovidiu Panaite care a fost la Sasciori.


Urmatoarele doua grupe de misiune au fost in data de 7 decembrie 2008 in protopopiatul Blaj, localitatile Craciunelul de Jos - Pr.

Prof. Mihai Himcinschi si la Cistei - Pr. Prof. Dumitru Vanca.


Ultimele doua grupuri de misionari vor merge duminica 14 decembrie 2008 in protopopiatul Tarnaveni, respectiv in parohiile Bobohalma - Pr. Arhid. Nicolae Toparcean, directorul Seminarului Teologic Ortodox din Alba Iulia iar in parohia Cucerdea - Pr. Prof. Arhid. Alin Albu.


Toate aceste misiuni au fost organizate cu binecuvantarea IPS Andrei, Arhiepiscopul Alba Iuliei.

.

13 Decembrie 2008

Vizualizari: 755

Voteaza:

Misiunile preotilor profesori din Postul Craciunului 2008 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE