Proiectul de lege privind libertatea religioasa, adoptat de comisiile abilitate din Camera Deputatilor

 

Comisiile juridica si pentru drepturile omului din Camera Deputatilor au adoptat, joi, cu amendamente, proiectul de lege privind libertatea religioasa si regimul general al cultelor, acesta fiind, potrivit reprezentantului ministerului Culturii, in spiritul si pe fondul celor convenite cu cultele religioase.


In acest sens, secretarul de stat in Ministerul Culturii si Cultelor, Adrian Lemeni, a precizat ca proiectul de lege privind libertatea religioasa si regimul general al cultelor reprezinta un pas deosebit de important, acesta fiind asteptat de mai bine de 16 ani, nu doar de catre cultele recunoscute din Romania, ci de intreaga societate romaneasca.

Proiectul este adoptat in spiritul si pe fondul celor convenite cu cultele religioase. Reglementeaza viata cultelor, in conformitate cu realitatile romanesti, dar raspunzand exigentelor europene, a spus Domnul Adrian Lemeni.

08 Decembrie 2006

Vizualizari: 2510

Voteaza:

Proiectul de lege privind libertatea religioasa, adoptat de comisiile abilitate din Camera Deputatilor 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE