Tabara duhovniceasca la Oasa

 

In perioada 24-30 iulie 2006, la manastirea Oasa se organizeaza o tabara duhovniceasca la care va participa Parintele Teofil Paraian, duhovnicul manastirii Brancoveanu de la Sambata de Sus.

 

Traditia acestor tabere duhovnicesti a inceput in urma cu 11 ani la manastirea Posaga, unde se afla pe atunci obstea actualei manastiri Oasa.

De atunci, in fiecare vara, Parintele Teofil Paraian a tinut cicluri de cuvantari pe perioada unei saptamani, parte din acestea fiind deja editate. Amintim titlurile acestor carti: - Ganduri bune pentru ganduri bune, Editura Banatului, 1997 (conferintele din 1995 si 1996) si - Ganduri senine, Editura ASAB, Bucuresti 2005 (cuprinde cuvintele rostite cu ocazia taberelor de rugaciune si de munca organizate la Manastirea Posaga in anii 1997, 1998 si 1999).

Si-n acest an Parintele Teofil Paraian va fi prezent la Oasa in perioada 24-30 iulie 2006 unde va participa alaturi de obstea manastirii si tinerii prezenti in tabara la programul de rugaciune si va rosti zilnic cate doua cuvantari.

La aceste intruniri cei prezenti pot pune intrebari si-si pot lamuri diverse probleme duhovnicesti.

Parintele Iustin, staretul Manastirii Oasa, ne-a informat ca mai sunt locuri disponibile pentru tinerii elevi si studenti dornici sa participe la aceasta tabara duhovniceasca in care au sansa de a-l auzi si de a se ruga impreuna cu Parintele Teofil Paraian.

Cei care doresc sa participe la aceasta tabara duhovniceasca de la Manastirea Oasa, din perioada 24-30 iulie 2006, sunt rugati sa contacteze Centrul de Misiune si Tineret al Arhiepiscopiei Ortodoxe din Alba Iulia sau sa sune la numarul de telefon 810264.

Pentru tineri sansa aceasta nu trebuie ratata!

.

23 Iulie 2006

Vizualizari: 2286

Voteaza:

Tabara duhovniceasca la Oasa 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE