Comunicat de presa - Arhiepiscopia Tomisului

 

Inalt Prea Sfintitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, indeamna la rugaciune pentru vindecarea celor cazuti in pacatul Sodomei si al Gomorei .

 

In cadrul intalnirii duhovnicesti cu parintele Teofil Paraian care a avut loc ieri seara (joi, 7 iunie, ora 18.00), Inalt Prea Sfintitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a indemnat clerul si credinciosii la rugaciune pentru luminarea mintii celor ce au initiat si sustin parada gay de sambata, 9 iunie. In toate bisericile din Constanta vor avea loc rugaciuni in cadrul vecerniei de sambata seara.

 

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului: "Dar luati aminte, ne spune Sfantul Apostol Pavel, ca in vremurile tulburi vor veni oameni rapitori, asemenea cu lupii, care vor cauta sa-i rapeasca dintre voi pe cei credinciosi".

Si aceste cuvinte s-au implinit in cursul vremurilor si se implinesc, iata, si in vremea noastra. Noi, credinciosii ortodocsi nu uram pe nimeni si nu trebuie sa uram. Noi ne rugam ca cei rataciti sa se intoarca, cei risipiti sa se adune, cei bantuiti de duhuri necurate sa se slobozeasca, cei necredinciosi sa vina la credinta. Noi ii compatimim pe cei ce nu cunosc frumusetea dumnezeiasca si harul pe care Dumnezeu l-a impartasit celor credinciosi. Trebuie sa ne fie mila, dar aceasta mila nu inseamna decat toleranta, nu ratacire si acceptare". 

 

 

Biroul de Comunicare si relatii mass-media

Arhiepiscopia Tomisului

 

 

.

08 Iunie 2007

Vizualizari: 2497

Voteaza:

Comunicat de presa - Arhiepiscopia Tomisului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE