Moastele Sfantului Martir Rafael din Insula Lesbos vor fi aduse in Constanta

Sambata, 2 octombrie, moastele Sfantului Martir Rafael din Insula Lesbos (localitatea Thermi) vor fi aduse in Constanta de catre Mitropolitul Iacob de Mitilini si vor ramane spre inchinare pana luni, 4 octombrie.

Sfintele Moaste vor fi intampinate de catre Inalt Preasfintitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, sambata, 2 octombrie, la ora 14.00, in Piata Ovidiu, de unde vor fi purtate in procesiune la Catedrala Arhiepiscopala "Sfintii Apostoli Petru si Pavel" din Constanta. Credinciosii vor putea cinsti sfintele moaste pe tot parcursul serii si al noptii, timp in care preotii vor oficia slujba de Priveghere.

Duminica, 3 octombrie, la ora 8.00, Inalt Preasfintitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, impreuna cu Mitropolitul Iacob de Mitilini, va tarnosi paraclisul "Sfanta Treime" de la Casa de Cultura din Constanta, slujba urmata de savarsirea Sfintei Liturghii.

Cu acest prilej, vor fi duse spre inchinare, de la Catedrala "Sfintii Apostoli Petru si Pavel" la paraclisul "Sfanta Treime" moastele Sfantului Martir Rafael. Dupa Sfanta Liturghie, moastele vor fi readuse la Catedrala Arhiepiscopala, loc in care vor ramane pana luni dimineata.

Biroul de Presa si Comunicare al Arhiepiscopiei Tomisului

 

30 Septembrie 2010

Vizualizari: 510

Voteaza:

Moastele Sfantului Martir Rafael din Insula Lesbos vor fi aduse in Constanta 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE