In Postul Pastelui - intalnire de suflet cu detinutii


In Postul Pastelui - intalnire de suflet cu detinutii

Arhiepiscopul Tomisului, Inaltpreasfintitul Teodosie se intalneste maine, 16 aprilie, a.c., la ora 9.30 cu detinutii Penitenciarului Poarta Alba - Constanta.

Intalnirea are drept scop cercetarea duhovniceasca a detinutilor si intarirea lor spirituala, in aceasta perioada a Postului Mare, perioada menita sa aduca fiecare suflet mai aproape de Hristos.

Inca de la inceputul activitatii sale la Tomis, Inaltpreasfintitul Teodosie a initiat un program social de integrare a fostilor detinuti in societate. Ierarhul tomitan considera ca o reusita a acestui program este asistarea detinutilor inca din perioada de detentie si in acest sens s-a intalnit lunar cu cei din spatele gratiilor. De asemenea, in cadrul programului parintele Ionut Vaseliu, alaturi de preotii misionari, coordonati de ieromonahul Chesarie Bertea, savarstesc frecvent Taina Spovedaniei in randul detinutilor.

In cadrul intalnirii de maine, Inalt Prea Sfintitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, le va vorbi despre apropierea de Dumnezeu in aceasta perioada a Postului Mare si despre posibilitatea eliberarii de durerile sufletesti.

Liliana Naclad,
Inspector pe probleme de presa

 

.

14 Aprilie 2008

Vizualizari: 594

Voteaza:

In Postul Pastelui - intalnire de suflet cu detinutii 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE