Seara de dialog crestin - Alimentatia de supermarket si cancerul


Seara de dialog crestin - Alimentatia de supermarket si cancerul

Arhiepiscopia Tomisului, in parteneriat cu Scoala Brancoveneasca, organizeaza joi, 12 februarie, in sala mica a Casei de Cultura, de la orele 18  o seara de dialog crestin.  

Tema, Alimentatia de supermarket si cancerul, va fi dezbatuta de catre doamna profesor doctor in stiinte medicale Floarea Damaschin, medic primar  igiena si ecologie, conferentiar, doctor in stiinte medicale, sef de disciplina la Facultatea de Medicina din Constanta. Referitor la subiect, doamna Florea Damaschin a precizat: Ma bucur ca Scoala Brancoveneasca, la propunerea mea, a acceptat aceasta tema - nu putem sa fim sanatosi fara o alimentatie sanatoasa, ori acum avem parte de o alimentatie moarta, super conservata, super aditivata, modificata dupa gust si nu dupa principii sanatoase. Este, parca, un gen de complot la nivel mondial. Am ajuns la starea in care ne otravim si, dupa aceea, incercam, chimizand organismul, sa ne vindecam.

Este o iluzie, bineinteles, daca nu schimbam acest lucru nu putem vorbi despre sanatate.

Conform statisticilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii, cancerul este principala cauza de mortalitate la nivel planetar. Diagnosticurile de cancer in lume sunt in crestere permanenta, iar anul acesta se preconizeaza ca numarul persoanelor diagnosticate cu cancer sa atinga 12 milioane.

Intrarea la conferinta va fi libera.

Biroul de presa al Arhiepiscopiei Tomisului

.

11 Februarie 2009

Vizualizari: 690

Voteaza:

Seara de dialog crestin - Alimentatia de supermarket si cancerul 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE