34 de burse oferite de Fundatia 'Mitropolitul Bartolomeu'

CONCURS PENTRU BURSELE
FUNDATIEI „MITROPOLITUL BARTOLOMEU”
PENTRU ANUL SCOLAR SI UNIVERSITAR 2012-2013

Fundatia „Mitropolitul Bartolomeu” va acorda, prin concurs, pentru anul scolar si universitar 2012-2013, un numar de 34 burse destinate elevilor de liceu, studentilor, masteranzilor si doctoranzilor, repartizate dupa cum urmeaza:

• 18 burse pentru elevi de 200 lei pe luna
• 13 burse pentru studenți de 300 lei pe luna
• 2 burse pentru masteranzi de 300 lei pe luna
• 1 bursa pentru doctoranzi de 400 lei pe luna

Bursele pentru elevi, studenti si masteranzi, se acorda pe o perioada de 9 luni, iar pentru doctoranzi de 12 luni, incepand cu 1 noiembrie 2011. Doctoranzii si masteranzii, care vor aplica pentru una bursele scoase la concurs vor trebui sa prezinte un proiect de cercetare, pe o tema interdisciplinara, din domeniile propuse: teologia si interpretarea stiintelor de astazi, teologia si bioetica, teologia si artele.

Calendarul si etapele desfasurarii concursului:
• 15 Octombrie 2012, termenul limita pentru depunerea dosarelor, direct sau prin posta, la sediul Fundatiei (400117 Cluj-Napoca; P-ta Avram Iancu 18)
• 29 Octombrie 2012 afisarea rezultatelor
• 30 Octombrie 2012 contestatii si afisarea rezultatelor finale

Conditiile de participare, fișa tip a aplicantului, precum si actele necesare pentru intocmirea dosarului se gasesc in Regulamentul de burse aprobat de Colegiul Director si publicat pe situl Fundatiei, la www.fundatiabartolomeu.ro.

Fundatia va incheia cu fiecare bursier un contract in care sunt prevazute drepturile si obligatiile ce revin ambelor parti pe toata perioada derularii bursei.

Fundatia „Mitropolitul Bartolomeu”, infiintata in anul 2008 de vrednicul de pomenire Arhiepiscop si Mitropolit Bartolomeu, reprezinta proiectul generos si inspirat al unui om cu viziuni largi, care a stiut sa-si depaseasca accidentele biografice si sa-si converteasca lipsurile tineretii in sansa pentru tinerii merituosi, dar lipsiti de posibilitati materiale.

Fundatia are ca scop principal acordarea de burse tinerilor merituosi dar lipsiti de posibilitati financiare, din resursele proprii pe care le administreaza potrivit dorintei fondatorului ei.

Fondul alocat pentru bursele anului scolar si universitar 2012-2013 este de 77.700 lei, iar pana in prezent, Fundatia „Mitropolitul Bartolomeu” a acordat 145 burse, unor tineri din intreaga tara, in valoare totala de 363.300 lei.

Pr. Bogdan Ivanov                                                  Ec. Sorin Calea
Administrator                                                           Contabil

 

.

24 Septembrie 2012

Vizualizari: 248

Voteaza:

34 de burse oferite de Fundatia 'Mitropolitul Bartolomeu' 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE