34 de burse oferite de Fundatia Mitropolitul Bartolomeu

Fundatia „Mitropolitul Bartolomeu” va acorda, prin concurs, pentru anul scolar si universitar 2013-2014, un numar de 34 burse destinate elevilor de liceu, studentilor, masteranzilor si doctoranzilor, repartizate dupa cum urmeaza:

• 18 burse pentru elevi de 200 lei pe luna
• 12 burse pentru studenți de 300 lei pe luna
• 3 burse pentru masteranzi de 300 lei pe luna
• 1 bursa pentru doctoranzi de 400 lei pe luna

Bursele pentru elevi, studenti si masteranzi, se acorda pe o perioada de 9 luni, iar pentru doctoranzi de 12 luni, incepand cu 1 noiembrie 2013. Doctoranzii si masteranzii, care vor aplica pentru una bursele scoase la concurs vor trebui sa prezinte un proiect de cercetare, pe o tema interdisciplinara, din domeniile propuse: teologia si interpretarea stiintelor de astazi, teologia si bioetica, teologia si artele.

Calendarul si etapele desfasurarii concursului:
• 15 Octombrie 2013, termenul limita pentru depunerea dosarelor, direct sau prin posta, la sediul Fundatiei (400117 Cluj-Napoca; P-ta Avram Iancu 18)
• 28 Octombrie 2013 afisarea rezultatelor
• 30 Octombrie 2013 contestatii si afisarea rezultatelor finale

Conditiile de participare, fișa tip a aplicantului, precum si actele necesare pentru intocmirea dosarului se gasesc in Regulamentul de burse aprobat de Colegiul Director si publicat pe situl Fundatiei, la www.fundatiabartolomeu.ro.

Fundatia va incheia cu fiecare bursier un contract in care vor fi prevazute drepturile si obligatiile ce revin ambelor parti pe toata perioada derularii bursei.

Fundatia „Mitropolitul Bartolomeu”, infiintata in anul 2008 de vrednicul de pomenire Arhiepiscop si Mitropolit Bartolomeu, reprezinta proiectul generos si inspirat al unui om cu viziuni largi, care a stiut sa-si converteasca lipsurile tineretii in sansa pentru tinerii merituosi, dar lipsiti de posibilitati materiale.

Fundatia are ca scop principal acordarea de burse tinerilor merituosi dar lipsiti de posibilitati, din resursele proprii, pe care le administreaza potrivit dorintei fondatorului ei.

Fondul alocat pentru bursele anului scolar si universitar 2013-2014 este de 77.700 lei, iar pana in prezent, Fundația „Mitropolitul Bartolomeu” a acordat 179 de burse, unor tineri din intreaga tara, in valoare totala de 441.000 lei.

Pr. Bogdan Ivanov                                                                                                       Ec. Sorin Calea
Administrator                                                                                                               Contabil

 

.

23 Septembrie 2013

Vizualizari: 278

Voteaza:

34 de burse oferite de Fundatia Mitropolitul Bartolomeu 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE