A doua tabara de tineret de la Colibita

50 de tineri din judetul Bistrita-Nasaud participa in aceasta saptamana la cea de-a doua tabara de vara organizata la Colibita.

Tabara organizata de Asociaţiile Tinerilor Crestini Ortodocşi Bistriţa, Beclean si Nasaud incepe astazi si are loc pana vineri. Programul taberei consta in activitati diversificate si interactive, din care nu vor lipsi discutiile pe teme duhovnicesti, dar si ateliere practice.

Pentru ca se incearca promovarea unui stil de viata sanatos si activ, fiecare zi de tabara va include activitati sportive, drumetii si competitii, a declarat inspectorul eparhial pentru tineret, Pr. Tudor Mudure:

„Cea dea doua tabara a Asociatiei Tinerilor Crestini Ortodocşi Bistriţa, Beclean şi Nasaud are loc de astazi la Colibita.

Tinerii din judetul Bistrita-Nasaud sunt insotiti de voluntari. In total participa in jur de 48 de participanti, tabara se incheie vineri, iar programul consta in activitati diversificate si interactive, incepand cu programul duhovnicesc si continuand cu atelierele tematice de hand-made metaniere, litografie, gastronomie, cruciulite, teatru,chitara si prim ajutor. Pentru ca promovam un stil de viata sanatos si activ, fiecare zi de tabara include activitati sportive, jocuri de grup, drumetii si competitii in cadrul Marelui Joc ”.

Prima tabara de vara de la Colibita a avut loc in perioada 30 iunie - 4 iulie si au participat aproximativ 45 de tineri cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani.

Autor: Andreea Pagleşan
Sursa: radiorenasterea.ro

.

28 Iulie 2014

Vizualizari: 129

Voteaza:

A doua tabara de tineret de la Colibita 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE