A treia editie a simpozionului eparhial pentru tineret


In zilele de 2 si 3 iunie 2007, aproximativ 150 de elevi apartinand liceelor din Sibiu, Brasov, Fagaras, Cisnadiei, precum si din alte localitati din cuprinsul Arhiepiscopiei Sibiului, insotiti de 20 de profesori de Religie, vor participa la Sibiu, la simpozionul "Rolul Bisericii intr-o Europa unita". Aceasta intalnire a fost organizata cu binecuvantarea Inalt Prea Sfintitului Dr. Laurentiu Streza, Arhiepiscopul Sibiului si Mitropolitul Ardealului, de catre Sectorul pentru Tineret din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului, condus de catre Pr. Drd. Cristian Almajanu.

Simpozionul va fi deschis sambata, 2 iunie 2007, printr-un Te-Deum oficiat de PS Dr. Visarion Rasinareanu, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Sibiului, si se va continua cu sustinerea unor lucrari si referate, incepand cu ora 10.30, in Aula "Ioan Metianu" a Facultatii de Teologie "Andrei Saguna" din Sibiu. Seara, la ora 19.00, va avea loc un program muzical artistic, sustinut de grupuri de tineri din liceele sibiene, in sala de festivitati a Colegiului Pedagogic "Andrei Saguna", din Sibiu.

Duminica, 3 iunie 2007, va fi oficiata Sfanta Liturghie la biserica cu hramul "Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul" din Ocna Sibiului, urmata de o agapa pentru toti participantii, organizata de Pr. Savu Popa, protopopul Sibiului.

 

Sursa: mitropolia-ardealului.ro

 

 

.

31 Mai 2007

Vizualizari: 1835

Voteaza:

A treia editie a simpozionului eparhial pentru tineret 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE