Actiuni filantropice in preajma Craciunului, in Arhiepiscopia Sibiului

Actiuni filantropice in preajma Craciunului, in Arhiepiscopia Sibiului Mareste imaginea.

Departamentul de asistenţă socială din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului organizează în această perioadă premergătoare marelui praznic al Naşterii Domnului mai multe acţiuni filantropice, prin care se oferă daruri şi sprijin material mai multor categorii de persoane aflate în îngrijirea unor instituţii sau cu dificultăţi materiale.

Primii beneficiari au fost bătrânii de la Căminul de Vârstnici din Sibiu şi de la Căminul-Spital din oraşul Sălişte, judeţul Sibiu. Reprezentanţii Arhiepiscopiei Sibiului au mers luni, 14 decembrie, la cele două instituţii, au rostit rugăciuni şi i-au binecuvântat pe vârstnici şi pe îngrijitori, transmiţând mesajul de sărbători al Înaltpreasfinţitului Laurenţiu, Arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului.

Bătrânii din cele două aşezăminte au primit mai multe daruri din partea reprezentanţilor eparhiali: articole de îmbrăcăminte, alimente, dulciuri şi iconiţe.

Daruri pentru elevi

În aceeaşi zi, delegaţia eparhială a vizitat şi copiii de la ciclul primar al Liceului Tehnologic “Ioan Lupaş” din oraşul Sălişte. Cei mici au fost îndemnaţi de preoţi să înveţe bine, să fie ascultători şi credincioşi, iar la final au fost binecuvântaţi. Elevii sălişteni au primit rechizite, articole de îmbrăcăminte, cruciuliţe şi iconiţe. La activitate au fost prezenţi şi o parte dintre profesorii de la instituţia de învăţământ şi au primit mesajul de felicitare şi de binecuvântare cu ocazia sfintelor sărbători.

Sursa: mitropolia-ardealului.ro

16 Decembrie 2015

Vizualizari: 149

Voteaza:

Actiuni filantropice in preajma Craciunului, in Arhiepiscopia Sibiului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE