Activitati culturale dedicate tinerilor la Manastirea Tismana

Fundatia "Cuvantul care zideste" a Mitropoliei Olteniei organizeaza in perioada 18 – 29 septembrie mai multe manifestari cu caracter cultural dedicate tinerilor din Oltenia. Astfel, manifestarea "Maraton de lectura" va avea loc in perioada 18 – 22 septembrie in cadrul Taberei "Sfantul Nicodim".

Cu acest prilej, tinerii vor participa la cercuri de lectura si simpozioane pe teme legate de istoria si cultura regiunii Oltenia. A doua activitate se va derula in perioada 25-29 septembrie, in aceeasi locatie. Sub genericul "Educatia spirituala a tinerilor prin arta", tinerii vor lua parte la expozitii, simpozioane, ateliere de creatie, ateliere de lectura etc.

Tot la Tismana, in cadrul aceleiasi tabere, Fundatia "Buna Vestire" va derula in perioada 11-15 septembrie proiectul "Cultura si spiritualitatea in imagini – repere oltenesti". Vor fi mai multe simpozioane si expozitii cultural-educative. Un al doilea proiect derulat de aceeasi organizatie neguvernamentala patronata de Mitropolia Olteniei la Tismana, in perioada 10-14 octombrie, va avea ca tema: "Lectura – itinerar prin istoria si cultura Olteniei”, un maraton de simpozioane si cercuri de lectura dedicat, de asemenea, tinerilor olteni.

(Diac. Ionita Apostolache)

Sursa: mitropoliaolteniei.ro

.
Pe aceeaşi temă

05 Septembrie 2012

Vizualizari: 312

Voteaza:

Activitati culturale dedicate tinerilor la Manastirea Tismana 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

manastirea tismana

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE