Activitati social-caritative in Arhiepiscopia Ramnicului

Parohia "Sfantul Ioan Botezatorul” in parteneriat cu Arhiepiscopia Ramnicului, Parohia “Sfantul Apostol Andrei” si Seminarul Teologic "Sfantul Nicolae” din Ramnicu Valcea au continuat seria activitatilor sociale pe care le desfasoara in spitalele si centrele de ingrijire din judetul Valcea.

Miercuri, 12 iunie 2013, organizatorii acestei activitati impreuna cu cei 25 de voluntari de la parohii si de la Seminarul Teologic "Sfantul Nicolae” au vizitat Centrul de recuperare si reabilitare neuropsihiatrica din localitatea Babeni, oferind icoane pentru toate salile centrului, iconite si carti de rugaciune persoanelor asistate si angajatilor acestei institutii, precum si alimente si articole de imbracaminte (aproximativ 300 de Kg.).

"Prin vizitele in aceste centre de ingrijire incercam sa identificam necesitatile acestor persoane si sa ne alaturam efortului depus de personalul centrelor in a-i sprijini pe cei asistati prin oferirea acestor daruri ce constau in alimente, obiecte de imbracaminte, icoane. Ceea ce ne bucura este faptul ca nu doar colectam alimente, imbracaminte si celelalte lucruri, ci reusim sa implicam si pe cei fac aceste acte de milostenie  in viata centrelor sociale si in felul acesta traim sentimentul si bucuria impreunei participari si lucrari. Rolul voluntarilor nu este doar de a ajuta la impartirea bunurilor intrucat constatam ca prin prezenta lor stabilesc o buna comunicare cu aproape toti cei din centru, iar aceasta este de fapt o stare de comuniune si de asumare a suferintei celuilalt.Multumim tuturor celor care sprijina si se implica in activitatile pe care le desfasuram, pentru ca in felul acesta reusim sa devenim o prezenta constanta in mijlocul celor aflati in suferinta si nu doar la momentele festive ”, a precizat Pr. Prof. Dr. Nicolae Proteasa.

Sursa: arhiram.ro

.

14 Iunie 2013

Vizualizari: 197

Voteaza:

Activitati social-caritative in Arhiepiscopia Ramnicului 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

arhiepiscopia ramnicului

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE