Admitere la Facultatea de Teologie din Bucuresti

Luni, 3 septembrie 2012, incep inscrierile pentru admiterea la cursurile masterale din cadrul Facultatii de Teologie Ortodoxa „Justinian Patriarhul” din Bucuresti. Cei interesati se vor putea inscrie pentru concurs la unul dintre cele 8 programe de master, pana pe 10 septembrie.

Mai multe informatii a oferit pentru TRINITAS TV, Pr. Prof. Dr. Stefan Buchiu, Decanul Facultatii de Teologie Ortodoxa din Bucuresti: 'Proba concursului la master se va desfasura in ziua de 17 septembrie, la orele 9:00, iar media generala de admitere se va compune din: nota obtinuta de la examenul propriu-zis si media de absolvire a facultatii, 50% pentru una si 50% pentru cealalta. Locurile bugetare sunt distribuite cate 30 la masterele asa numite traditionale, iar la celelalte patru mastere avem cate 20 de locuri la buget si 10 la cu taxa. Se cere o cunoastere generala a disciplinelor teologice, dar si una particulara indrepata, pentru ca masterul deja inseamna o specializare pe care ei si-o aleg pe una din liniile traditionale ale invatamantului teologic romanesc'.

Tot in perioada 3-10 septembrie, se fac inscrieri și pentru studiile universitare de licența, sesiunea de toamna.

Facultatea de Teologie Ortodoxa functioneaza in cadrul Universitatii din Bucuresti si se afla sub dubla coordonare a Bisericii Ortodoxe Romane si a Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Sursa: basilica.ro

02 Septembrie 2012

Vizualizari: 482

Voteaza:

Admitere la Facultatea de Teologie din Bucuresti 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE