Admitere la Facultatea de Teologie din Sibiu

Vechea Facultate de Teologie din Sibiu, intemeiata si ocrotita de Sfantul Ierarh Andrei Saguna, mitropolitul Transilvaniei, organizeaza in perioada 11-23 iulie o sesiune de admitere pentru ciclul de licenta si master. Sunt puse la dispozitie locuri bugetate si cu taxa pentru doua specializari la licenta si pentru cinci specializari la master.

La specializarea Teologie pastorala, facultatea sibiana scoate la concurs 68 de locuri bugetate si 115 locuri cu taxa, iar pentru specializarea Teologie sociala se va concura pentru 20 de locuri bugetate si 15 cu taxa. Inscrierile pentru aceste specializari de licenta se fac din 11 iulie, examenul va avea loc pe 18 iulie, iar afisarea rezultatelor si confirmarea inscrierii vor avea loc pe 21 iulie, respectiv 23-31 iulie.

Selectia candidatilor se va face in urma mai multor probe.

Astfel, cei inscrisi vor sustine un test psihologic eliminatoriu, iar candidatilor la Teologie pastorala li se vor examina si aptitudinile muzicale. Toti candidatii vor sustine apoi o proba orala de cunostinte religioase. Media de admiterea va fi calculata din media de la examenul de bacalaureat (50%) si nota de la proba de cunostinte religioase (50%).

In aceeasi perioada amintita mai sus, se vor face si inscrierile la cursurile de master de la facultatea saguniana. Admiterea se va face in urma unui concurs de dosare, fiind disponibile 52 de locuri bugetate pentru toate specializarile si 110 locuri cu taxa. Atat pentru licenta, cat si pentru master, taxa de inscriere la admitere este de 150 de lei, iar cei admisi la locurile nebugetate vor plati anual o taxa de 2.700 de lei.

Sursa: mitropolia-ardealului.ro
 

.

09 Iulie 2012

Vizualizari: 769

Voteaza:

Admitere la Facultatea de Teologie din Sibiu 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE