Admitere la Seminarul Teologic bucurestean

Absolventii de gimnaziu care vor sa urmeze Seminarul Teologic Ortodox din Bucuresti se pot inscrie pentru examenul de admitere la sfarsitul acestei luni. Dosarele se depun in zilele de 26 si 27 mai.

„Pe 28 mai in Seminarul nostru din Bucuresti va fi efectuata vizita medicala si apoi proba de admitere la muzica. Pe 30 mai, dupa Praznicul Inaltarii Mantuitorului nostru Iisus Hristos va avea loc examinarea la disciplina Religie. La examenul nostru de admitere se pot inscrie elevi din Arhiepiscopia Bucurestilor, din Bucuresti si din judetele Ilfov si Prahova care fac parte din Arhiepiscopia noastra. Totodata, cu binecuvantarea ierarhului locului pot veni si elevi din alte zone ale tarii. Rezultatele finale se vor afisa abia dupa ce elevii sustin testele nationale si dupa ce se afiseaza media finala a lor de admitere”, a declarat pentru TRINITAS TV Pr. Prof. Ionut Barbulescu, directorul Seminarului Teologic Ortodox din Bucuresti.

Pe langa formarea profesionala pe care le-o asigura elevilor, seminarul bucurestean dispune si de o baza materiala moderna.

Rezultatele finale la probele de aptitudini vor fi afisate pe 4 iunie.

Sursa: basilica.ro

.

09 Mai 2014

Vizualizari: 108

Voteaza:

Admitere la Seminarul Teologic bucurestean 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE