Admiterea la Facultatea de Teologie din Capitala

La Facultatea de Teologie Ortodoxa „Justinian Patriarhul“ din Bucuresti incepe, maine, perioada de inscriere pentru examenul de admitere la programul de studii universitare de licenta pentru cele patru specializari ale institutiei. Dosarele pot fi depuse la secretariatul institutiei pana pe 18 iulie. Consiliul de Administratie al Universitatii Bucuresti a alocat Facultatii de Teologie 356 de locuri. Dintre acestea, 150 de locuri bugetare si 50 de locuri cu taxa revin specializarii Teologie ortodoxa pastorala, iar celelalte sunt impartite pe specializarile Arta sacra, Asistenta sociala si Teologie didactica, dupa cum informeaza TRINITAS TV.

Admiterea se va desfasura in perioada 22-24 iulie, urmand ca rezultatele sa fie afisate pe 28 iulie.

Examenul se va sustine diferentiat pentru fiecare specializare. In data de 22 iulie se va desfasura proba de evaluare a aptitudinilor socio-umane. Candidatii la specializarea Teologie pastorala care nu au absolvit cursurile unui seminar teologic liceal vor sustine, pe 23 iulie, o proba eliminatorie de dictie si aptitudini muzicale. Testul grila pe care trebuie sa il treaca toti candidatii la Teologie pastorala va fi organizat ziua urmatoare, pe 24 iulie. Proba orala pentru specializarile Asistenta sociala si Teologie didactica, dar si proba eliminatorie de desen pentru specializarea Arta sacra sunt programate tot pentru data de 24 iulie.

Informatii despre inscrieri, dar si despre examene puteti afla de la secretariatul institutiei, sau accesand site-ul ftoub.ro.

Sursa: basilica.ro

.

10 Iulie 2014

Vizualizari: 167

Voteaza:

Admiterea la Facultatea de Teologie din Capitala 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE