Alaturi de copiii seropozitivi


Alaturi de copiii seropozitivi

Copiii si tinerii infectati cu HIV, din judetele Dolj, Gorj si Olt, beneficiaza de sprijin material si consiliere din partea Asociatiei Vasiliada, prin intermediul proiectului "Subventie Legea 34/1998".

Scopul proiectului este acela de a imbunatati calitatea vietii copiilor si tinerilor seropozitivi, prin asigurarea unui supliment nutritional.

 

De la inceputul acestui an si pana in prezent, 45 de copii si tineri infectati cu HIV, care provin din familii nevoiase, au beneficiat de pachte cu alimente in valoare de 140 lei/beneficiar.

 

De asemenea, o echipa de specialisti ai Asociatiei Vasiliada, formata din asistent social si psiholog, se deplaseaza periodic in cele trei judete pentru a oferi consiliere psihologica si sociala copiilor si tinerilor  seropozitivi, precum si familiilor acestora.

 

Proiectul este parte componenta a Programului "Anti SIDA" al Asociatiei Vasiliada si este finantat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, prin Directia de Munca  si Protectie Sociala Dolj.

 

Sursa: asociatiavasiliada.ro

.

13 Mai 2008

Vizualizari: 392

Voteaza:

Alaturi de copiii seropozitivi 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE