Andrei Plesu conferentiaza azi la Cluj

Cunoscutul om de cultura, Andrei Plesu va sustine astazi o conferinta la Cluj-Napoca. Andrei Plesu va vorbi despre "Parabolele lui Iisus. Adevarul ca poveste", prelegere denumita astfel dupa volumul aparut anul trecut. Evenimentul va avea loc de la ora 18:00 in sala Auditorium Maximum a Universitatii Babes-Bolyai. In deschiderea conferintei vor vorbi IPS Arhiepiscop si Mitropolit Andrei si teologul Radu Preda.

Manifestarea este organizata de Arhiepiscopia Clujului in colaborare cu Facultatea de Teologie Ortodoxa din municipiu. Conferinta va fi urmata de intrebari, dupa care omul de cultura va acorda autografe.

Cartea "Parabolele lui Iisus. Adevarul ca poveste", de Andrei Plesu, a aparut in toamna anului 2012 la editura Humanitas. Volumul a fost desemnat "cartea anului 2012" de catre Uniunea Scriitorilor din Romania.

Conferinta este organizata de Arhiepiscopia Vadului, Feleacului si Clujului in colaborare cu Facultatea de Teologie Ortodoxa din oras si este inclusa in calendarul manifestarilor care marcheaza sarbatoarea Sfintilor Trei Ierarhi, patronii scolilor teologice clujene.

In acelasi context maine de la ora 17.00, Andrei Plesu va sustine prelegere in sala mare a Muzeului Mitropoliei Clujului din demisolul Catedralei Mitropolitane. Intrarea la ambele evenimente este libera.

Sursa: radiorenasterea.ro

.
Pe aceeaşi temă

29 Ianuarie 2013

Vizualizari: 570

Voteaza:

Andrei Plesu conferentiaza azi la Cluj 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE