Andrei Plesu le va vorbi clujenilor despre Parabolele lui Iisus

Cunoscutul om de cultura, Andrei Plesu va sustine o conferinta la Cluj-Napoca, la sfarsitul lunii ianuarie. Andrei Plesu va vorbi despre "Parabolele lui Iisus. Adevarul ca poveste", prelegere denumita astfel dupa titlul celui mai recent volum al autorului.

Evenimentul va avea loc marti, 29 ianuarie, de la ora 18:00 in sala "Auditorium Maximum” a Universitatii Babes-Bolyai (Casa Universitarilor). In deschiderea conferintei vor vorbi IPS Arhiepiscop si Mitropolit Andrei si teologul Radu Preda, iar la finalul conferintei vor urma intrebarile publicului, dupa care domnul Andrei Plesu va acorda autografe.Acest eveniment este unul onorant pentru o institutie bisericeasca si subliniaza deschiderea culturala pe care Arhiepiscopia Clujului o are si pe care si-o confirma prin patronarea unei astfel de conferinte intr-un mediu universitar si cultural, precum cel clujean.

Conferinta este organizata de Arhiepiscopia Clujului in colaborare cu Facultatea de Teologie Ortodoxa din oras si este inclusa in calendarul manifestarilor care marcheaza sarbatoarea Sfintilor Trei Ierarhi, patronii scolilor teologice clujene.

In acelasi context, miercuri, 30 ianuarie 2013, de la orele 17.00, Andrei Plesu va sustine o evocare a Mitropolitului Bartolomeu in sala mare a Muzeului Mitropoliei Clujului din demisolul Catedralei din Cluj-Napoca.

Intrarea la ambele evenimente este libera.

Sursa: mitropolia-clujului.ro

.
Pe aceeaşi temă

21 Ianuarie 2013

Vizualizari: 381

Voteaza:

Andrei Plesu le va vorbi clujenilor despre Parabolele lui Iisus 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE