Burse Erasmus pentru anul universitar 2013-2014

Studentii, masteranzii si doctoranzii Facultatii de Teologie Ortodoxa "Justinian Patriarhul“ din Bucuresti pot participa la selectia pentru acordarea Burselor Erasmus pentru anul universitar 2013-2014. Candidatii isi pot depune dosarele de inscriere la secretariatul facultatii pana vineri, 5 aprilie.

"Criteriile care permit participarea studentilor la selectia pentru bursele Erasmus sunt impuse de Universitatea din Bucuresti si criterii speciale impuse de facultatea noastra. Astfel, studentii trebuie sa fie cetateni romani, sa aiba media minima 7.50 pe anii de studiu, sa cunoasca o limba de circulatie internationala, iar in ceea ce priveste criteriile impuse de facultatea noastra trebuie o recomandare din partea tutorelui si interesul fata de domeniul de studiu”, a declarat pentru TRINITAS TV Prof. Univ. Dr. Lucretia Vasilescu, responsabil Erasmus al Facultatii de Teologie Ortodoxa din Bucuresti.

De astfel de burse pot beneficia si cadrele didactice ale institutiei de invatamant teologic universitar.

Bursele Erasmus sunt organizate in mai multe tari, pe perioade de timp diferite. Anul acesta, Facultatea de Teologie Ortodoxa din Bucuresti acorda sase burse Erasmus.

Sursa: basilica.ro

02 Aprilie 2013

Vizualizari: 267

Voteaza:

Burse Erasmus pentru anul universitar 2013-2014 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE