Cerc pastoral-misionar la Ilva Mica

Cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Arhiepiscop si Mitropolit Andrei, preotii din Cercul pastoral-misionar Ilva Mica, coordonati de pr. Brici Iuliu, s-au intalnit miercuri, 2 aprilie 2014, in Parohia Ilva Mica I din Protopopiatul Nasaud. Incepand cu ora 9.00, in Biserica cu hramul „Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril”, in prezenta a peste 200 de credinciosi, soborul preotilor slujitori, alaturi de parintele paroh Danila Emil, au savarsit Sfanta Liturghie a Darurilor mai inainte Sfintite.

In cadrul Sfintei Liturghii un numar aproximativ de 100 de copii si credinciosi s-au impartasit cu Trupul si Sangele Mantuitorului Iisus Hristos.

Prezenta mare a copiilor, care cu bucurie in suflet au primit pe Domnul in inima lor curata, ne aminteste de ceea ce a spus Domnul Hristos in Evanghelie, ca de nu vom fi precum copiii, nu vom intra in Imparatia lui Dumnezeu.

In cuvantul rostit la sfarsitul Sfintei Liturghii, pr. Nedelea Teodor de la Parohia Rebra a vorbit credinciosilor despre „Sfanta Euharistie si Sfanta Spovedanie” si a subliniat ca atat Spovedania, cat si Impartasania sunt strans legate de post, pentru ca o viata duhovniceasca imbunatatita ne aseaza in starea potrivita pentru a primi Sfintele Taine.

Acest eveniment de bucurie duhovniceasca, de altfel primul din acest an, se incadreaza in activitatea misionara a Cercului preotesc Ilva Mica, dar si in seria de manifestari dedicate Anului omagial euharistic (al Sfintei Spovedanii si al Sfintei Impartasanii) in Patriarhia Romana.

Material realizat pentru Radio Renasterea de pr. Cornel Coprean.

Sursa: radio-renasterea.ro

.

03 Aprilie 2014

Vizualizari: 163

Voteaza:

Cerc pastoral-misionar la Ilva Mica 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

cerc pastoral-misionar

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE