Conferinta pastoral-misionara in Protopopiatul Slobozia

Marti, 18 octombrie 2011, in Protopopiatul Slobozia, a avut loc conferinta pastoral-misionara de toamna, cu tema "Anul omagial al Sfantului Botez si al Sfintei Cununii". Conferinta a fost precedata de oficierea Sfintei Liturghii, la biserica "Nasterea Maicii Domnului" - Slobozia de un sobor de preoti format din parintele George Silaghi de la parohia Popesti, parintele Toni Paun de la parohia Sarateni, parintele Victor Oprea de la parohia Gimbasani, parintele Nicolae Ganga de la parohia Orboiesti ajutati de parintii diaconi Madalin Ciprian Ciobanu de la Manastirea Sfintii Voievozi din Slobozia si Emilian Petre de la parohia Amara II, in prezenta preotilor din Protopopiat.

A urmat savarsirea slujbei de Te-Deum, in prezenta Preasfintitului Parinte Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor si a parintilor consilieri de la Centrul Eparhial.



Conferinta prezidata de Chiriarhul locului s-a desfasurat in sala Centrului Socio - Cultural "Episcopul Damaschin", subiectul fiind anuntat de parintele protopop Dumitru Draghici. Tema conferintei a fost dezvoltata de parintele Andrei Gabriel Ghiaur de la parohia Gheorghe Doja, cu lucrarea "Slujba Sfintei Taine a Botezului" - semnificatie teologica si existentiala, parintele Marian Zavoeanu de la parohia Balaciu, cu lucrarea "Taina Cununiei in teologia contemporana" si parintele Constantin Ion Arzoiu de la parohia Perieti, cu lucrarea "Taina Cununiei in contextual actual".

Sursa: sf-esc.ro
 

.

19 Octombrie 2011

Vizualizari: 643

Voteaza:

Conferinta pastoral-misionara in Protopopiatul Slobozia 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE