Conferinta cu tema: "Cauzele spirituale ale bolilor"

Vineri, 16 martie 2012, orele 17:00, in Sala „Iosif Episcopul” din cadrul Asezamantului Pastoral – Cultural „Sfantul Ierarh Calinic”, aflat in incinta Centrului Eparhial, la initiativa Preasfintitului Parinte Emilian Lovisteanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Ramnicului si cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Gherasim Arhiepiscopul Ramnicului, va avea loc o noua conferinta in cadrul programului Intalniri duhovnicesti "Hristos Domnul, Doctorul sufletelor si trupurilor noastre".

Domnul Prof. Dr.

Pavel Chirila va sustine conferinta cu tema „Cauzele spirituale ale bolilor”.Evenimentul este organizat de catre Biroul de catehizare a tineretului din cadrul Sectorului Cultural al Arhiepiscopiei Ramnicului, in parteneriat cu A.S.C.O.R. Filiala Rm. Valcea si se incadreaza in seria manifestarilor dedicate „Anului omagial al Tainei Sfantului Maslu si al ingrijirii bolnavilor”.

Nascut in anul 1946 la Slatina Nera (Caras Severin), Prof. Dr. Pavel Chirila este medic primar de boli interne, doctor in stiinte medicale, directorul Centrului Medical Naturalia si profesor de Bioetica crestina.

Demersul sau medical, insotit si de un discurs crestin, a salvat vieti si a redat sperante. De numele lui se leaga trei asezaminte care au facut istorie: spitalul social Christiana, clinica de terapii alternative Naturalia si Centrul de ingrijiri paliative Sfanta Irina, un loc construit de oameni cu credinta in Dumnezeu, pentru suferinzi incurabili, trimisi acasa de un sistem medical neputincios. Astazi, domnul Prof. Dr. Pavel Chirila lupta pentru punerea in practica a unui proiect ambitios: prima clinica de recuperare a bolnavilor de cancer aflati in faze incipiente.

A fondat o manastire de maici in Pipera, o alta la Slatina Nera, iar acum construieste o biserica in Voluntari. In ultimii ani, dr. Pavel Chirila a devenit unul dintre cei mai cunoscuti medici din Bucuresti, specialist in tratamente naturiste si promotor al conceptului de medicina crestina.

E autor sau coautor al mai multor carti, dintre care amintim: "Meditatie la medicina biblica", "Introducere in medicina pastorala", "Alimentatia echilibrata a omului sanatos - principiile dietei naturiste" si "Teologie sociala".

Organizatorii ii asteapta cu drag pe toti cei care doresc sa afle mai multe lucruri despre daruire, rugaciune si frumusetea vietii dusa in numele lui Dumnezeu, cu un om care si-a gasit calea inimii, … un drum catre facerile de bine.

Sursa: arhiram.ro

.

15 Martie 2012

Vizualizari: 273

Voteaza:

Conferinta cu tema: "Cauzele spirituale ale bolilor" 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE