Conferinta cu tema 'Omul intre boala si vindecare'

In cadrul Arhiepiscopiei Ramnicului continua manifestarile dedicate „Anului omagial al Tainei Sfantului Maslu si al ingrijirii bolnavilor”. Vineri, 23 martie 2012, in Sala „Iosif Episcopul” din cadrul Asezamantului Pastoral – Cultural „Sfantul Ierarh Calinic”, aflat in incinta Centrului Eparhial, Biroul de catehizare a tineretului din cadrul Sectorului Cultural al Arhiepiscopiei Ramnicului, in parteneriat cu A.S.C.O.

R. Filiala Rm. Valcea organizeaza, cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Gherasim Arhiepiscopul Ramnicului, o seara spiritual-culturala de exceptie.

De la ora 18,00,va avea loc o noua conferinta in cadrul programului Intalniri duhovnicesti “Hristos Domnul, Doctorul sufletelor si trupurilor noastre”. Preasfintitul Parinte Emilian Lovisteanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Ramnicului, va sustine conferinta cu tema „Omul intre boala si vindecare”.

In deschiderea manifestarii, cu incepere de la ora 17,30 va avea loc lansarea volumului ”Un apostol roman in secolul al XX-lea: Preotul Teodor Balasel”, autor Constantin Marian Popescu.

Organizatorii ii asteapta cu drag pe toti cei care doresc, pentru cateva ore, sa intre in atmosfera de taina, rugaciune si implinire duhovniceasca, impartasita tuturor crestinilor, in aceasta perioada a Postului Sfintelor Pasti.

Sursa: arhiram.ro
 

.

20 Martie 2012

Vizualizari: 395

Voteaza:

Conferinta cu tema 'Omul intre boala si vindecare' 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE