Congresul International Nepsis, la a IV-a editie

Mitropolia Ortodoxe Romana a Europei Occidentale si Meridionale, organizeaza in perioada 29-30 septembrie 2012, cea de-a IV-a editie a Congresului International Nepsis. Anul acesta, orasul care va gazdui evenimentul este Londra.

La Congres vor participa, ca in fiecare an, toti parintii episcopi din Mitropolia Ortodoxa Romana a Europei Occidentale si Meridionale: IPS Iosif, PS Siluan, PS Timotei, PS Marc si PS Ignatie.

Invitatul Congresului va fi parintele Vasile Gavrila, preot la Biserica Rusa Sfantul Nicolae din Bucuresti, iar tema Congresului va fi "Familia crestina in zilele noastre: relatiile dintre soti, cresterea si educatia copiilor, rolul familiei crestine in comunitate si in societatea contemporana."

Inscrierile pentru Congres sunt deschise intre 14 august - 7 septembrie 2012 pentru cei care doresc sa fie cazati la familii de romani din Londra, si 14 august - 18 septembrie 2012 pentru participantii care nu au nevoie de cazare in Londra.

Nepsis este numele generic al diferitelor asociatii sau grupari ale tinerilor ortodocsi din Mitropolia Europei Occidentale si Meridionale si functioneaza sub îndrumarea Sinodului Mitropolitan al Mitropoliei Europei Occidentale si Meridionale. Asociatia tinerilor ortodocsi Nepsis s-a constituit initial la data de 13 noiembrie 1999, la Paris.

Cu ocazia congresului aniversar din 2009, Nepsis a devenit "Federatia Fraternitatilor Nepsis”, o structura de coordonare a gruparilor Nepsis din mitropolie si a activitatilor sau evenimentelor Nepsis.

Pentru inscriere accesati: Formular online

Sursa: CrestinOrtodox.ro

03 Septembrie 2012

Vizualizari: 220

Voteaza:

Congresul International Nepsis, la a IV-a editie 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE