Consfatuirea cu profesorii de religie din judetul Ialomita

Marti, 4 octombrie 2011, Preasfintitul Parinte Episcop Vincentiu a prezidat consfatuirea cu preotii, domnii si doamnele profesori de religie din judetul Ialomita.

Aceasta intalnire a avut loc la Centrul Socio - Cultural "Episcopul Damaschin" si a inceput cu un scurt cuvant al parintelui inspector Dragos Stanciu, in care a amintit noile directive ale Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Dupa epuizarea subiectelor specifice acestei discipline, Preasfintitul Parinte Episcop Vincentiu a vorbit preotilor, domnilor si doamnelor profesori de religie despre necesitatea implicarii cadrelor didactice in promovarea valorilor Bisericii Ortodoxe Universale, in special cele morale. O alta problema a zilelor noastre este prezenta relativ scazuta a elevilor la Biserica si trebuie evidentiat exemplul personal pe care trebuie sa-l dea profesorul. Preasfintia Sa, in discursul tinut si-a aratat deschiderea catre dialog si colaborare pentru rezolvarea tuturor problemelor din teren.Parintele Consilier Manuel Rusu a dezbatut si alte probleme importante de pe ordinea de zi care sa sprijine actul pedagogic religios.

Pe data de 10 octombrie 2011, va avea loc consfatuirea cu cadrele didactice care predau religia in judetul Calarasi, orele 10:00.

Sursa: sf-esc.ro

.

06 Octombrie 2011

Vizualizari: 188

Voteaza:

Consfatuirea cu profesorii de religie din judetul Ialomita 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE