Copilul intre Galaxia Gutenberg si tehnologia moderna

Asociația Dascălilor Români, Asociația Părinților și Profesorilor Ortodocși „Sfântul Grigorie Palama”, împreună cu Asociația Părinților pentru o Educație Sănătoasă, vă învită la o conferință de presă cu tema:

„Copilul între Galaxia Gutenberg și tehnologia modernă”

și lansarea unor materiale didactice inedite concepute conform programelor școlare:

Îndrumător de Arte Vizuale pentru clasa pregătitoare și clasa I, la care au lucrat „timp de șapte ani, treizeci de adulți (specialiști în psiho-pedagogie, critici și istorici de artă, filologi, artiști, muzicieni, actori, fizicieni, juriști, teologi) și o mie de copii...”.

Memorator – Îndrumător de matematică pentru clasa a V-a, care își propune și reușește, pentru prima dată, să arate drumul corect spre înțelegerea matematicii, „ca o știință frumoasă, ascunsă elevilor din cauza unor programe școlare greșit alcătuite, prea încărcate cu chestiuni secundare și fără suficiente legături cu viața”.

Evenimentul va avea loc marți, 3 februarie 2015, ora 10.30, la Sediul ARCUB, str. Batiștei, nr.14, Sector 2, București (în spatele Hotelului Intercontinental).

Invitat special: Dr. în Bioetică și Biofizician Virgiliu Gheorghe – autor al unor lucrări de referință în domeniul audiovizualului.

Persoană de contact: Ioana Luca - tel. 0733.325.183


Cu stimă,
Lect. Univ. Dr. Răzvan Oprea
Președinte
Asociația „Sfântul Grigorie Palama”
www.manualeromanesti.ro |+40746.684.414

Pe aceeaşi temă

02 Februarie 2015

Vizualizari: 730

Voteaza:

Copilul intre Galaxia Gutenberg si tehnologia moderna 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE