Corala Armonia va participa la Campionatul european al corurilor

Corala barbateasca "Armonia“ a Arhiepiscopiei Tomisului va participa la Campionatul european al corurilor, care se va desfasura la Graz, Austria, in perioada 14-21 iulie, informeaza Radio Dobrogea. Corala Arhiepiscopiei Tomisului va participa la trei sectiuni: cor barbatesc, muzica sacra si folclor. La sectiunea de folclor, corul va fi acompaniat de o orchestra din Republica Moldova.

De asemenea, Corala "Armonia“ va participa, in afara concursului, la un spectacol intitulat "Song of Spirit“, in care vor interpreta cele mai titrate formatii corale. Acest campionat de muzica de cor se organizeaza pentru prima data in Europa.
 
Corala "Armonia“, dirijata de arhid. drd. Iulian Dumitru, are in palmares numeroase premii, intre care doua medalii de aur la sectiunile folclor si muzica religioasa, obtinute anul trecut la Olimpiada Corala Mondiala, de la Cincinnati, Ohio, Statele Unite ale Americii, la care au participat 350 de ansambluri corale din 64 de tari si 27 de state americane. Corala "Armonia“ a Arhiepiscopiei Tomisului a fost infiintata in anul 2001 in cadrul Seminarului Teologic Ortodox din Tulcea, iar doi ani mai tarziu a intrat sub obladuirea Arhiepiscopiei Tomisului, cu ajutorul careia sustine numeroase concerte atat in tara, cat si in strainatate.

Sursa: basilica.ro

.

12 Iulie 2013

Vizualizari: 213

Voteaza:

Corala Armonia va participa la Campionatul european al corurilor 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE