Cursuri de vara la Manastirea Tismana

Arhiepiscopia Craiovei, in colaborare cu Facultatea de Teologie din Craiova organizeaza in perioada 21 iulie - 24 iulie, prima sesiune a Cursurilor de Vara de la Manastirea Tismana.

Intrunirea de anul acesta are ca tema „Reflectia asupra credintei si spiritualitatii ortodoxe”, a transmis corespondentul Radio TRINITAS in Arhiepiscopia Craiovei, Gheorghe Cioiu: „Cu acest prilej vor fi abordate trei subiecte. Este vorba despre ‘Introducere in cunoasterea Sfintei Scripturi’, ‘Sa ne cunoastem Biserica strabuna’ si ‘Provocari religioase ale lumii contemporane’. La colocviul organizat cu sprijinul Arhiepiscopiei Craiovei au fost invitati sa participe specialisti din domeniile juridic, medical si jurnalistic. Conferentiari vor fi profesori de la Facultatea de Teologie din Craiova, precum si personalitati marcante ale culturii.

Dupa cum au informat organizatorii scopul acestor cursuri il reprezinta atat stimularea cercetarii biblice, cat si aplicarea cunostintelor teologice dobandite de participanti in practica lor profesionala”.

Sursa: basilica.ro

.

21 Iulie 2010

Vizualizari: 379

Voteaza:

Cursuri de vara la Manastirea Tismana 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE