DANIEL BUZDUGAN si MIHAI MORAR vin la TRINITAS TV!

La TRINITAS TV, în emisiunea „Să cultivăm recunoștința!", Daniel Buzdugan vine în fața telespectatorilor ca niciodată până acum!

O prezență efervescentă atât la tv cât și pe fm, Daniel Buzdugan vorbește în premieră despre aspecte neștiute până acum: „Din clasa a IX-a până în a XII-a am făcut figurație la Opera Română din Iași".

Realizatorul de emisiuni Radio-TV a acceptat invitația de a vorbi despre cine este el cu adevărat, dincolo de brandul care lansează tendințe în media din România: „Am primit un telefon, într-o pauză publicitară, când eram în direct la radio, de la directorul unui spital unde era tata internat. Și mi-a zis: Bună ziua, domnul Buzdugan, am o veste tristă să vă spun - tatăl dvs. a murit acum câteva minute”....

Daniel Buzdugan vorbește despre legătura cu Dumnezeu: „Orice om care crede în Dumnezeu trece mult mai ușor peste încercările vieții, oricare ar fi ele: boală, suferință, lipsuri financiare. Pentru că te apropii de Dumnezeu și îți spui speranța. Știi că cineva acolo Sus e alături de tine, oricât de rău ți-ar fi - e alături de tine. Eu am avut o operație care a durat 5 ore. Și, în momentul ăsta.... că pot să-mi mișc mâna și pot să scriu, și pot să înot și pot să merg cu bicicletă... așa cum mi-au spus doctorii de la spital, e o minune de la Dumnezeu!”.


Nu ratați un interviu despre recunoștință. Cine este în fruntea listei lui Daniel Buzdugan? - „Colegul Mihai Morar, pentru că mă suportă de atâția ani și că suntem împreună și am trecut prin multe”.

Nu va lipsi surpriza pe care Mihai Morar i-o face în emisiune bunului său prieten. „Dacă fiecare dintre noi eram singuri prin aventura asta cu radioul, ar fi lăsat urme mult mai grele. Faptul că am fost împreună e o chestiune pentru care mulțumesc în fiecare zi Celui de Sus și ție, Daniel!”.


Să cultivăm Recunoștința - Sâmbătă, 25 iulie, ora 19.00, la Trinitas TV
 

22 Iulie 2015

Vizualizari: 223

Voteaza:

DANIEL BUZDUGAN si MIHAI MORAR vin la TRINITAS TV! 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

trinitas tv

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE