Daruri pentru fetitele de la orfelinatul Manastirii Marcus

 

Angajatii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Covasna l-au insotit miercuri pe Mos Craciun la orfelinatul de pe langa Manastirea ortodoxa Marcus, pentru a le duce daruri celor zece fetite aflate in ingrijirea maicutelor.

 

Acestia le-au impartit dulciuri si jucarii, dupa care si-au continuat drumul spre Centrul de plasament din Intorsura Buzaului, unde erau asteptati de alti copii.

 

Cele zece fetite de la Marcus, abandonate de mamele lor in maternitatile din Brasov si Sfantu Gheorghe, au fost incredintate maicutelor cu aprobarea autoritatilor, in urma cu aproape cinci ani, si vor fi crescute aici intr-un climat de curatenie sufleteasca si spirituala pana la varsta majoratului sau pana cand isi vor face un rost in viata.

 

Orfelinatul de la Marcus, infiintat de maica stareta Serafima, este prima casa familiala din Romania inaltata pe langa o manastire de maici ortodoxe care si-a propus sa adaposteasca nou-nascuti.

 

Persoanele care doresc sa ajute fetitele din orfelinat pot face donatii in contul Asociatiei de binefacere Sfanta Iustina, din cadrul Manastirii Marcus, Cod fiscal 14152220, Cont bancar (IBAN) BCR-Sfantu Gheorghe, nr.

RO69 RNCB 2400 0000 5890 0001.

 

Sursa: Rompres -  corespondent Oana Malina Negrea

 

 

 

.

19 Decembrie 2007

Vizualizari: 1012

Voteaza:

Daruri pentru fetitele de la orfelinatul Manastirii Marcus 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE