Delegatii straine in vizita la Episcopia Husilor

In perioada 19 - 22 mai 2009, Episcopia Husilor primeste vizita unei delegatii din partea Fundatiei „Prieteni pentru Moldova“ si a Fundatiei “Maica Tereza”, ambele din Olanda.

Scopul vizitei este acela acela de a evalua activitatile desfasurate in parteneriat cu Episcopia Husilor pe parcursul anului 2008, de a dezvolta noi activitati sociale in beneficiul categoriilor defavorizate si de a pregati vizita in judetul Vaslui a intregii echipe a organizatiilor din Olanda, vizita planificata pentru luna septembrie 2009.

Cu prilejul acestei vizite, reprezentantii organizatiei vor fi primiti si vor purta o serie de discutii cu P.S. Parinte Corneliu Barladeanul, Arhiereu – Vicar al eparhiei si vor vizita unitati medicale, parohii sau diferite obiective din judet, locatii ce au primit aparatura si echipamente medicale sau alte ajutoare pe parcursul anilor trecuti .Tot cu acest prilej, Sectorul Social –Filantropic si Misionar al eparhiei a primit ca donatie un transport continand paturi moderne complet echipate pentru spitale, mobilier pentru scolile din mediul rural, precum si haine ce vor fi distribuite familiilor nevoiase din judetul Vaslui.

Organizatiile „Prieteni pentru Moldova“ si “Maica Tereza” sunt principalii parteneri in domeniul social ai Episcopiei Husilor, sprijinind permanent programele sociale desfasurate inca din anul 2003.

www.episcopiahusilor.ro

.

20 Mai 2009

Vizualizari: 160

Voteaza:

Delegatii straine in vizita la Episcopia Husilor 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE