Doua noi parohii in Arhiepiscopia Clujului

Potrivit hotararii Permanentei eparhiale a Arhiepiscopiei Clujului, prezidata de Parintele Mitropolit Andrei, in cuprinsul Arhiepiscopiei Clujului vor functiona doua noi parohii: una dintre ele va deservi cartierele Ghinda si Jelna ale municipiului Bistrita, iar cealalta va fi in comuna Apahida din judetul Cluj. Prima parohie va fi trecuta in scurt timp pe lista posturilor vacante pentru a fi numit un preot paroh, care va avea misiunea de a intregi comunitatea si de a ridica un locas de inchinare.

In ce priveste noua parohie din Apahida, constructia unei biserici i-a fost incredintata parintelui Sorin Tranca, slujitor la biserica existenta in comuna, dupa cum ne-a informat purtatorul de cuvant al Mitropoliei Clujului, pr. dr. Bogdan Ivanov: „Urmeaza sa se stabileasca o comisie care va aronda teritoriul noii parohii si, totodata, sa identifice un loc potrivit pentru biserica, intrucat e o comunitate mare de credinciosi care nu au in apropierea lor un locas de cult.

Gestiunea acestei noi parohii urmeaza sa ii fie incredintata preotului slujitor Sorin Tramca, care a si primit mandatul din partea Mitropolitului Andrei pentru a se ocupa de constructia noii biserici care deja a demarat”.

Sursa: radiorenasterea.ro
 

.

24 Noiembrie 2011

Vizualizari: 285

Voteaza:

Doua noi parohii in Arhiepiscopia Clujului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE