Examen de admitere la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Capitala

La Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din Bucureşti s-a desfăşurat luni, 25 iulie, examenul de admitere, la care au participat 200 de absolvenţi de liceu. Probele de admitere au constat în proba la teologie dogmatică (test grilă pentru specializarea Teologie Pastorală) şi proba la desen (pentru specializarea Teologie Artă Sacră). Pentru Teologie Didactică şi Asistenţă Socială se organizează concurs de dosare. Afişarea rezultatelor va avea loc în cursul zilei de astăzi.

De asemenea, în ziua de 28 iulie, de la ora 10:00, în sediul Școlii doctorale a Facultății de Teologie Ortodoxă din Bucureşti, va avea loc presusținerea, în cadrul comisiei de îndrumare, a tezei de doctorat intitulate „Macarie Ieromonahul - monografie”, de către Gheorghiu G.

Alexandru-Marius. Tot joi, 28 iulie, de la ora 10:30, va avea loc presusținerea tezei de doctorat intitulate „Eshatologia în teologia pr. Dumitru Stăniloae și în cea a lui Karl Barth. Studiu comparativ”, de către pr. Dragomir I. Ion.

Arhid. Ştefan Sfarghie
Sursa:ziarullumina.ro

.

28 Iulie 2016

Vizualizari: 138

Voteaza:

Examen de admitere la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Capitala 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE