Examen de capacitate preoteasca in Episcopia Caransebesului

Episcopia Caransebesului anunta pe toti cei interesati de ocuparea unui post clerical vacant de organizarea unei noi sesiuni a examenului de titularizare (capacitate) preoteasca,joi, 20 februarie 2014, in incinta Centrului Eparhial.

Sectorul Administrativ-Bisericesc al Episcopiei Caransebesului aduce la cunostinta tuturor celor interesati ca, joi, 20 februarie 2014, va avea loc o noua sesiune a examenului de titularizare (capacitate) preoteasca pentru candidatii la ocuparea unui post clerical vacant, licentiati in Teologie.Probele scrise (Dogmatica si Morala; Administratie Bisericeasca) vor avea loc intre orele 9-11, iar probele orale (Omiletica, Catehetica, Liturgica, Tipic, Cantare si Legislatie) vor avea loc incepand cu orele 12.00. Examenul se va desfasura in incinta Centrului Eparhial din Caransebes.

Cei doritori pot depune dosarul de inscriere la examen la Centrul Eparhial, Sectorul Administrativ-Bisericesc, pana marti, 18 februarie 2014. Dosarul va cuprinde: cerere de inscriere la examen, un Curriculum Vitae, fotocopii nelegalizate dupa: diploma de bacalaureat, atestatul profesional (dupa caz), diploma de licenta (sau adeverinta eliberata de Secretariatul Facultatii cu media anilor de studii si a examenului de licenta), diploma de master (dupa caz), foaia matricola si C.I. Amintim ca media examenului de titularizare (capacitate) preoteasca este luata in considerare la concursul de dosare pentru numirea intr-o parohie a debutantilor.

Sursa: episcopiacaransebesului.ro

.

06 Februarie 2014

Vizualizari: 181

Voteaza:

Examen de capacitate preoteasca in Episcopia Caransebesului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE