Examen de licenta la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Cluj-Napoca

Studentii Facultatii de Teologie Ortodoxa din Cluj-Napoca, specializarea Teologie Pastorala, au sustinut astazi, 23 iunie 2011, proba scrisa a examenului de licenta, care s-a desfasurat de la ora 9:00 in Aula „Nicolae Colan” a Facultatii. Acesta a presupus evaluarea cunostintelor dobandite pe parcursul celor patru ani de studiu in ceea ce priveste Credinta Ortodoxa si Misiunea Bisericii. „La aceasta proba s-au inscris 70 de absolventi de la specializarea Teologie Pastorala, pentru ca celelalte specializari ale Facultatii nu sunt obligate sa sustina aceasta proba scrisa. Desi s-au inscris 70, s-au prezentat doar 69. Dintre acestia am avut un caz special, un nevazator, care dupa extragerea subiectelor a fost ascultat oral de catre comisia de corectura, ceilalti au ramas timp de trei ore sa realizeze in scris subiectul extras.

Din zece variante propuse, a fost ales subiectul cu numarul sapte, intitulat Biserica si Societatea, misiunea sociala a Bisericii astazi. Este un subiect de plina actualitate, care imbina elemente de Teologie Dogmatica, atitudini si acte morale evidente cu gandirea sistemica de proiectie in social a filantropiei crestine. Tema a fost accesibila, adecvata asteptarilor lor, si sper ca rezultatele sa fie pe masura”, a declarat decanul Facultatii de Teologie Ortodoxa din Cluj-Napoca, pr. prof. univ. dr. Ioan Chirila.

Toti studentii Facultatii de Teologie Ortodoxa din Cluj-Napoca vor sustine in perioada 27-30 iunie 2011, lucrarea de licenta.

Sursa: radiorenasterea.ro
 

.

24 Iunie 2011

Vizualizari: 359

Voteaza:

Examen de licenta la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Cluj-Napoca 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE