Fiti mai buni de Pasti! Ajutati-va semenii!

 

O donatie cat de mica poate face Sarbatorile unor oameni mai frumoase Asociatia Liga Femeilor Crestine Ortodoxe este o organizatie neguvernamentala infiintata in anul 1992, avand 15 ani de activitate in folosul comunitatii valcene. Principalele obiective stabilite au fost - si sunt inca - activitatea de caritate, indreptata spre cei aflati in nevoi, si educatia moral-crestina ale membrelor sale. Initiativa infiintarii, pe langa Episcopia Ramnicului, a unei asociatii de femei ce vor milita in spiritul crestin-umanitar, a apartinut Prea Sfintiei Sale, prof. univ. dr.

Irineu Slatineanul, arhiereu vicar. Presedinte de onoare este P.S. Gherasim, episcopul Ramnicului, iar preot coordonator din partea Episcopiei Ramnicului este parintele Victor Barbu.

In prezent, Liga Femeilor Crestine Ortodoxesprijina acele persoane sau familii aflate temporar intr-o situatie de criza, familii cu foarte multi copii sau persoane varstnice singure, dar neinstitutionalizate. Se lucreaza numai pe baza de voluntariat.

Si, pentru ca se apropie sarbatoarea de Pasti, fiecare dintre noi trebuie sa fie mai bun si mai generos. Ceicare doresc sa faca o fapta buna sunt asteptati la Liga Femeilor Crestine Ortodoxe pentru donatii de alimente, ca si anii trecuti. Pentru elevi, actiunile se pot organiza si in grup, pe clase. Profesorii - dirigintii pot primi certificate sau adeverinte de participare la activitati extrascolare! Un gest frumos din partea fiecaruia dintre dumneavoastra poate aduce o raza de lumina in viata unor familii sau a unor batrani, cu care soarta a fost mai putin buna! Ajuta Liga Femeilor Crestine Ortodoxe, sa ajute!

Pana in data de 2 aprilie, membrele Ligii Femeilor Crestine Ortodoxe primesc donatii constand in alimente de stricta necesitate la etajul 1, Protoerie, din incinta Episcopiei Ramnicului, intre orele 9.00-13.00. Telefon 0749-404807.

 

Sursa: Curierul de Valcea

.

28 Martie 2007

Vizualizari: 2406

Voteaza:

Fiti mai buni de Pasti! Ajutati-va semenii! 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE