Fonduri pentru biserici

 

Cultele religioase ar urma sa beneficieze de suplimentarea cu 100.000 de lei a fondurilor in urma rectificarii bugetare a Consiliului Judetean (CJ). Institutia va suplimenta cu cate 10.000 de lei fondurile destinate Parohiei Ortodoxe Romane "Sfanta Treime" din Cluj, Manastirii Floresti, Parohiei Romano-Catolice din Gherla, Parohiei Ortodoxe Tauti, Parohiei Ortodoxe Chiulesti din Strambu, Parohiei Ortodoxe din Iclod, Manastirii Rasca Transilvana si Parohiei Ortodoxe din Taga.

 

Cate 5.

000 de lei urmeaza sa primeasca Parohia Ortodoxa "Intampinarea Domnului" Cluj, Parohia Ortodoxa Mica si Parohia Bisericii Reformate din Alunis. Banii sunt destinati demararii sau continuarii lucrarilor de consolidare, reparatii sau reabilitare a lacasurilor de cult.

(M.N.)

 

Sursa: Ziua de Cluj

.

14 Octombrie 2007

Vizualizari: 949

Voteaza:

Fonduri pentru biserici 0 / 5 din 0 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • Pitigoi-Mocanu GeorgePostat la 2010-06-02 06:51

    buna ziua as dori sa stiu si eu ce trebuie sa contina un dosar pentru aceste fonduri pentru biserica si mi-ar trebui doar pentru o centrala termica pitigoi-mocanu george jud. constanta , comuna ion corvin , sat viile. daca puteti sa imi trimiteti raspuns pe george862003@yahoo.com

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE