Ganduri din Tara lui Te Iubesc

Arhiepiscopia Romanului şi Bacăului, Protopopiatul Moineşti, în parteneriat cu Liceul Tehnologic Dărmăneşti, Colegiul Tehnic “Dimitrie Ghika” Comăneşti, Colegiul Tehnic “Grigore Cobălcescu” Moineşti şi Liceul Teoretic “Spiru Haret” Moineşti, organizează seria de evenimente Gânduri din Ţara lui Te Iubesc, ce se vor desfăşura în perioada 16 -17 februarie 2015, având ca invitat special “Profesorul de joacă” Leon Magdan.

Tema evenimentelor este iubirea, care este de fapt şi esenţa creştinismului, căci Dumnezeu este iubire. (1 Ioan 4, 8)

Iar pentru că în gândurile tuturor, indiferent de vârstă, mai ales în această perioadă stăruie întrebarea: “Ce este dragostea?”, organizatorii îşi doresc să aducă în atenţia tuturor cel mai potrivit răspuns dat chiar de Sfântul Apostol Pavel în Epistola I către Corinteni capitolul 13:

“De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. […] Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieşte, nu se laudă, nu se trufeşte. Dragostea nu se poartă cu necuviinţă, nu caută ale sale, nu se aprinde de mânie, nu gândeşte răul.

Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr. Toate le suferă, toate le crede, toate le nădăjduieşte, toate le rabdă. Dragostea nu cade niciodată.”

Evenimentul se va desfăşura după următorul program:

• Luni, 16 februarie 2015, ora 12, Liceul Tehnologic Dărmăneşti

• Luni, 16 februarie 2015, ora 14, Colegiul Tehnic “Dimitrie Ghika” Comăneşti

• Marţi, 17 februarie 2015, ora 12, Colegiul Tehnic “Grigore Cobălcescu” Moineşti

• Marţi, 17 februarie 2015, ora 14, Liceul Teoretic “Spiru Haret” Moineşti

În cadrul fiecărui spectacol Gânduri din Ţara lui Te Iubesc vor avea loc concursuri cu premii pentru participanţi, iar intrarea este gratuită.

Sursa: epr.ro

.

17 Februarie 2015

Vizualizari: 167

Voteaza:

Ganduri din Tara lui Te Iubesc 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE