Hai cu noi la mare - tabara pentru tineretul crestin-ortodox

Cu binecuvântarea IPS Părinte Arhiepiscop Ioachim, Parohia Ortodoxă Lazaret în colaborare cu Asociația "Un Zâmbet" din municipiul Bacău, organizează, în perioada 28 August - 03 Septembrie 2016, o tabără de tineret în Stațiunea Costinești la hotelul Cris.

Pentru a participa la tabăra pentru tineretul creștin-ortodox organizată de Parohia Ortodoxă Lazaret, cei interesaţi trebuie să achite 390 lei/persoană, în preț fiind incluse: 3 mese pe zi, cazare, materiale necesare desfășurării activităților, facilitatori.

Aici se vor desfășură mai mute tipuri de activități, între care amintim: ateliere de dezvoltare personală, ateliere de teatru de improvizație, atelier de artã si creație, activități sportive, searã de film, slujba Sfintei Liturghii. Transportul se va face cu trenul, costul călătoriei nefiind inclus în preț (reducere în caz de: legitimaţie valabila elev, student, grup, etc)

Toți cei interesați să participe sunt rugați să apeleze numărul telefonic de contact: 0745 315951. (pr. Daniel-Ionel Marari)

Sursa: epr.ro

27 Iulie 2016

Vizualizari: 192

Voteaza:

Hai cu noi la mare - tabara pentru tineretul crestin-ortodox 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE