IATA, VINE MOS CRACIUN!

In ziua de 17 decembrie, cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Dr. Ambrozie, la Centrul Eparhial pentru Copii si Tineret „Sfantul Ioan Valahul", s-a desfasurat serbarea: "Iata, vine Mos Craciun!" pentru copiii institutionalizati din Municipiu, organizata prin colaborarea Sectorelor Invatamant si Social ale Episcopiei Giurgiului.

Astfel, peste 100 de copii ai caselor de tip familial: Casa Mea, Casa Daniela, Casa Verde, Casa Ansalonii, Casa Dunarii, Casa Noastra, Casa Gabriela, Casa Albastra, la care s-au alaturat si alti 30 de tineri nevoiasi, au participat la aceasta serbare de Craciun, deschisa de jocurile antrenante ale Cercetasilor filialei Giurgiu, urmati de elevii Colegiului National Ion Maiorescu, ce au cantat colinde la chitara si vioara si incheiat de un grup de elevi ai Seminarului Teologic Teoctist Patriahul din Giurgiu, ce au interpretat cateva colinde psaltice.

Dintre cei care au ajutat anul acesta pe „Mos Craciun", alaturi de elevi, amintim: Prof. Necula Daniel de la Liceul „Tudor Vianu", Prof.

Ingrid Reitmeier de la Colegiul National „Ion Maiorescu", Prof. Ene Marius, Liceul Teoretic Udriste Nasturel, Hotarele.

Evenimentul s-a incheiat cu impartirea darurilor, constand in imbracaminte, dulciuri, jucarii, iconite si carti de rugaciuni .

Sursa: episcopiagiurgiului.ro
 

.

17 Decembrie 2011

Vizualizari: 429

Voteaza:

IATA, VINE MOS CRACIUN! 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE