Icoana Maicii Domnului facatoare de minuni 'Odighitria Baytalskaya' adusa spre inchinare in Vicenza si Fidenza

Icoana Maicii Domnului facatoare de minuni ”Odighitria Baytalskaya” va fi adusa spre inchinare credinciosilor din orasele Vicenza si Fidenza, Italia

Cu binecuvantarea Preafericitului Vladimir, Mitropolitul Kievului si al Intregii Ucraine, in perioada de 14-15 decembrie la Vicenza si Fidenza va fi adusa spre inchinare credinciosilor dreptmaritori icoana Maicii Domnului facatoare de minuni “ODIGHITRIA BAYTALSKAYA” (Indrumatoarea), adusa din Ucraina, regiunea Odesa.

Aceasta icoana are peste 200 ani si este cunoscuta in toata Ucraina.Din 2005 pana in prezent chipul Maicii Domnului din Baytali a vizitat sute de biserici din Ucraina, Rusia , Moldova si Uzbekistan.

Prin rugaciunile credinciosilor multi au primit ajutor de la Maica Domnului in rezolvarea diferitelor probleme cotidiene dar si duhovnicesti.Au fost inregistrate cazuri de tamaduiri de boli canceroase, imbunatatirea vederii, nastere de prunci in familiile ce nu aveau demult copii.

Icoana va fi insotita de blagocinul de Balta – prot. Antonie Cumpata cu un grup de credinciosi din reg. Odessa.

Nadajduim ca prin aceasta sfintenie vom primi o noua binecuvantare cereasca pentru biserica noastra, pentru crestinii nostri si pentru toate pornirile cele bune.

Dornicii de a se inchina chipului Maicii Domnului sunt asteptati in aceasta perioada la bisericile ”Sf. Ierarh Nicolae” din Vicenza si ”Sf. Treime” din Fidenza, unde preotii vor citi
Acatistul Maicii Domnului si vor oficia un Tedeum inaintea icoanei Maicii Domnului facatoare de minuni “ODIGHITRIA BAYTALSKAYA”.

Programul aflarii icoanei in Italia:

14-15 decembrie or. Vicenza. Icoana va fi intalnita de catre un sobor de preoti in frunte cu parohul bisericii Prot. mitr. Veniamin Onu

21-22 decembrie or. Fidenza, Icoana va fi intalnita de catre un sobor de preoti in frunte cu viceparohul Prot. Serghei Cornea.

24-25 decembrie or. Vicenza. Pe parcursul a trei saptamani, icoana va fi prezenta spre inchinare in diferite parohii ortodoxe din Italia.

Pentru mai multe detalii va rugam sa telefonati la nr. 0039 3293786451 Prot. mitr. Veniamin Onu; 0039 3285685436 Prot. Serghei Cornea

Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, miluieste-ne pe noi!

Sursa: ortodox.it

.

11 Aprilie 2014

Vizualizari: 1834

Voteaza:

Icoana Maicii Domnului facatoare de minuni 'Odighitria Baytalskaya' adusa spre inchinare in Vicenza si Fidenza 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE