Inceput de an universitar la Facultatea de Teologie din Craiova

Facultatea de Teologie Ortodoxa din Craiova isi deschide la inceputul lunii viitoare salile de curs pentru studentii celor doua sectii.

Saptamana viitoare, luni, 1 octombrie, cu prilejul inceputului noului an universitar, Inalt Preasfintitul Irineu, Arhiepiscopul Craiovei si Mitropolitul Olteniei, va fi prezent in mijlocul studentilor teologi la Sala Albastra, unde va oficia slujba de Te Deum.

La eveniment vor participa invitati din partea autoritatilor locale si de stat, dar si profesori din cadrul Universitatii din Craiova. Facultatea de Teologie din Craiova numara de anul acesta doua sectii: Teologie Pastorala si Arta Sacra. In cadrul scolii masterale au fost deschise doua specializari: Misiune si pastoratie si Comunicarea sociala a Bisericii.In data de 6 octombrie, Facultatea de Teologie din Craiova se va muta in noul sediu din cartierul craiovean Brestei. Cu acest prilej, se va sfinti noua locatie si se va marca implinirea a doua decenii de functionare neintrerupta a facultatii craiovene in mediul teologic universitar romanesc.

Sursa: episcopiaseverinului.ro
 

.

28 Septembrie 2012

Vizualizari: 467

Voteaza:

Inceput de an universitar la Facultatea de Teologie din Craiova 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE