Incheierea proiectului "Alege Scoala" in Mitropolia Olteniei

Joi, 20 iunie a.c., la orele 10, in Sala "Nestor Vornicescu” a Centrului Eparhial al Mitropoliei Olteniei, va avea loc sesiunea de incheiere a proiectului national educational "Alege Scoala!".

Sesiunea de inchidere a proiectului prilejuieste prezentarea la nivel macro, precum si la nivel de eparhie a realizarilor din cadrul Proiectului Alege Scoala! Totodata, pentru o mai buna cunoastere a activitatilor desfasurate de Patriarhia Româna, prin intermediul Proiectului Alege Scoala! participantii sunt invitati sa vizioneze un film realizat de televiziunea Trinitas TV, care ilustreaza activitatile desfasurate pe parcursul celor 4 ani de proiect.

Proiectul national "Alege Scoala!” are ca scop general asumat reducerea abandonului scolar si delincventei juvenile prin dezvoltarea unor solutii alternative de tip "Scoala de duminica”.

Obiectivele specifice ale proiectului au cuprins: organizarea de sesiuni de formare pentru preoti si profesori de religie care lucreaza cu copii in cadrul sesiunilor de cateheza, concursuri pe teme religioase pentru copii si tabere de creatie crestina.

Sursa: mitropoliaolteniei.ro

.

18 Iunie 2013

Vizualizari: 608

Voteaza:

Incheierea proiectului "Alege Scoala" in Mitropolia Olteniei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE