Inscrieri la Seminarul Ortodox din Alba Iulia

La Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Sfantul Simion Stefan” din Alba Iulia au inceput inscrierile pentru clasa a V-a, prevazuta in planul de scolarizare pentru anul 2012-2013, avand 30 de locuri. Pe langa studierea programei parcursa de orice unitate de invatamant, seriozitatea, siguranta si moralitatea constituie prioritatile noastre.Clasa este infiintata cu acordul Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului inca din anul 2010, iar rezultatele deosebite ale actualilor elevi reprezinta garantia seriozitatii.

Pentru cei care termina clasa a VIII-a si vor sa urmeze o scoala buna, in care siguranta si moralitatea conteaza, recomandam Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Sfantul Simion Stefan” din Alba Iulia, o scoala pentru sufletul tau.

Seminarul Teologic organizeaza admitere pentru clasa a IX-a filiera vocationala, profilul Teologie Ortodoxa si filiera teoretica, profilul Filologie.

Pentru profilul Teologie se organizeaza examen de aptitudini in perioada 31 mai - 2 iunie 2012.

La profilul Filologie se pot inscrie atat fete, cat si baieti, repartizarea facandu-se computerizat.

Rezultatele la olimpiade, activitatile extrascolare, promovabilitatea ridicata la bacalaureat, precum si multe altele, recomanda Seminarul Teologic ca fiind o scoala buna, serioasa si de viitor.

Dosarele de inscriere pentru clasa a V-a se depun la Secretariatul scolii, iar informatii suplimentare puteti obtine de luni pana vineri, intre orele 9-16, la secretariatul Seminarului Teologic, de pe strada Vasile Goldis, nr. 11 A sau la numarul de telefon: 0258/834 890.

Seminarul Teologic Liceal Ortodox din Alba Iulia este o scoala serioasa, care nu doar informeaza, ci si formeaza!

Sursa: Radio Reintregirea
 

.

29 Martie 2012

Vizualizari: 599

Voteaza:

Inscrieri la Seminarul Ortodox din Alba Iulia 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE